Drupal

Waarom Drupal?

Drupal is een van de grootste open source content management systemen van dit moment. Het is enorm flexibel en er zijn dan ook al vele grote sites die gekozen hebben voor de kracht van Drupal.

Open Source

Drupal is open source. Dit betekent dat er geen licentiekosten aan vast zitten en dat je vrij bent om aanpassingen en uitbreidingen te ontwikkelen. 

Flexibel

Drupal is modulair van opzet waardoor het enorm flexibel is. Er zijn inmiddels meer dam 10.000 modules beschikbaar voor Drupal waarmee de basisfunctionaliteit uitgebreid kan worden. Door de gedegen API is het ook mogelijk zelf uitbreidingen en aanpassingen te ontwikkelen.

SEO

Drupal is een sterk systeem op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Door de structuur van Drupal scoort het goed op dit gebied. Daarnaast zijn er nog tal van modules om de SEO nog verder te verbeteren.

Bewezen

Drupal heeft bewezen een stabiel en betrouwbaar systeem te zijn. Inmiddels draaien enorm veel grote sites op dit CMS. Zelfs de site van Het Witte Huis gebruikt Drupal!

Community

De grootste kracht van Drupal is de community. Deze professionele community  is enorm en zorgt ervoor dat de nieuwste ontwikkelingen op het web snel beschikbaar zijn voor Drupal.

Wij geloven dat als je iets gebruikt van de Drupal community je ook iets terug moet geven. Triquanta is actief met het opsporen en verhelpen van fouten in Drupal Core en het testen van specifieke modules.

Hoe kan Drupal je helpen?

Wilt je meer weten over Drupal en hoe wij je hiermee kunnen helpen neem dan contact met ons op.