Laatste nieuws

Vernieuwen VPS servers

We hebben in de afgelopen weken ons Virtual Private Server (VPS) cluster vernieuwd inclusief onze backup procedures. Op deze servers draait de software die we hosten voor onze klanten. In de meeste gevallen gaat het om webportalen die we gemaakt hebben in Drupal. We beheren ook nog enkele oudere VPS servers die we eerder dit jaar hebben overgenomen. Met de betreffende klanten zijn we reeds het gesprek aangegaan omdat we deze servers op termijn ook willen vernieuwen of uitfaseren.

Continuïteit dienstverlening

Momenteel zijn we intensief bezig om continuïteit te bieden aan klanten van Triquanta Web Solutions (TWS). Dit geldt bijvoorbeeld voor klanten die hun software extern laten hosten, maar ook voor organisaties die hun websites willen laten vernieuwen. Enkele voormalige TWS  klanten konden weer op weg geholpen worden na een storing of een andere specifieke hulpvraag. 

Gedeeltelijke overname TWS

iDelft BV heeft op 2 februari 2018 delen van Triquanta Web Solutions B.V. (TWS) overgenomen. De Rechter Commissaris heeft voor deze transactie toestemming verleend nadat het bedrijf op 16 januari failliet werd verklaard door de rechtbank van Amsterdam.