Laatste nieuws

Triquanta Tuesday - Open Social edition

Bij Triquanta besteden we regelmatig tijd aan het werken aan open source projecten. Dit doen we tijdens onze Triquanta Tuesdays. Het hele bedrijf werkt dan niet aan projecten voor onze klanten maar gaat aan de slag met verschillende open source projecten. Dit kan de issue queue van Drupal core of modules op Drupal.org zijn, maar ook het experimenteren met nieuwe technieken zoals de laatste javascript frameworks. De editie van 24 oktober stond geheel in het teken van Open Social.

Succesvolle lancering intranet NWO

Op donderdag 29 juni is het nieuwe, sociale intranet van NWO (De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) in gebruik genomen onder de naam Joost. Joost is dé startpagina voor alle werkzaamheden en biedt de mogelijkheid zelf berichten te plaatsen en te reageren op berichten van collega’s. Ook kunnen medewerkers via Joost samenwerken en collega’s vinden op expertise.

Triquanta verhuist naar hartje Amsterdam

Vanaf 10 juli is Triquanta te vinden op de Nieuwezijds Voorburgwal 120-126 in Amsterdam. 

Ons nieuwe kantoor bevindt zich in het monumentale kantoorgebouw Candida in het hartje van Amsterdam. Het gebouw kent een rijke geschiedenis en was in 1932 een van de eerste hoge gebouwen in Amsterdam. Het gebouw torent nu nog steeds boven de ander gebouwen op de Nieuwezijds uit.

3 keer genomineerd voor Splashawards

Triquanta is dit jaar maar liefst drie maal genomineerd voor een Drupal Splashaward. Dit zijn dé awards voor de beste Drupal websites in Nederland. Wij zijn zowel genomineerd voor ons werk voor de website van Royal Boon Edam en het Havenbedrijf Amsterdam.

Jaarlijks worden door de Stichting Drupal Nederland prijzen uitgereikt aan de beste Drupal-projecten in verschillende categorieën. Deze projecten worden door een internationale jury beoordeeld op concept en strategie, design / ux, technologie, business case en waarde voor de community.

Pagina's