Triquanta wint Site of the Year Splash Award

Op donderdag 10 maart werden tijdens een feestelijke award show de Splash Awards uitgereikt, een prijs voor de beste projecten die gerealiseerd zijn met het open source content management systeem Drupal. Triquanta won  de belangrijkste prijs, die voor beste website van het jaar!
 

Driemaal genomineerd

Triquanta was maar liefst driemaal genomineerd voor een award. Met de website van de Nederlandse Woonbond in de categorie commerce, met de Softwarecatalogus van het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten in de categorie overheid en met de website van izi.TRAVEL in de categorie media.

Triquanta valt dubbel in de prijzen

In alle categorieën waren er geweldige inzendingen en de concurrentie was dan ook groot. Een internationale vakjury heeft zich gebogen over alle inzendingen en de website van izi.TRAVEL won uiteindelijk de felbegeerde Splash Award in de categorie media. De jury was vooral zeer onder de indruk van het concept achter de website.

izi.TRAVEL biedt een platform waar de cultuur-, erfgoed- en toerismesector zijn verhalen echt tot leven kan brengen door middel van audiotours. Het is een wereldwijd, open en gratis platform dat musea en steden verbindt met reizigers. Er zijn inmiddels tours beschikbaar in meer dan 10 talen, waaronder ook vele in het Nederlands. Wij migreerden hun oude website naar het Drupal 7 CMS en koppelden de website aan hun beheersysteem voor audiotours.

Als klap op de vuurpijl sleepte izi.TRAVEL ook nog de award voor Best Drupal Site of the Year in de wacht! We zijn enorm trots op deze award en hopen dat nu nóg meer mensen gebruik gaan maken van het izi.TRAVEL platform.