Ons team

Peter Baan

Developer

Peter Baan (1969) studeerde theologie aan twee Amsterdamse universiteiten. Daar bouwde hij zijn eerste websites voor faculteit en medewerkers. Na zijn studie bleef hij werken aan het internet, bij verschillende non-profit organisaties.

Hij is verknocht aan open source software, met Drupal aan kop. Bij Triquanta houdt hij zich bezig met klanten-support, in de breedste zin van het woord.

Verder houdt Peter van hard fietsen, kamperen en de zee.

peter [dot] baan [at] triquanta [dot] nl

Debbie van Creij

Projectmanager

Debbie van Creij (1978) werkte hiervoor als Marketeer bij diverse mediabedrijven in Amsterdam. Gedurende haar loopbaan raakten haar werkzaamheden steeds meer het projectmatige- en ICT-vlak. Dat lag haar wel. Ze besloot om een andere draai te geven aan haar carrière. Ze vond bij Triquanta de technische maar commerciële 'club' om zich te richten op projectmanagement gecombineerd met haar marketingervaring.

In haar vrije tijd fotografeert Debbie graag, ze gaat vaak er op uit met haar dochtertje en ze houdt van lekker koken en gezellig tafelen. 

debbie [at] triquanta [dot] nl

Elibert van Doornen

Developer

Elibert van Doornen (1978). Volgde de opleiding HBO Communicatie. Daarna heeft hij bij verschillende bureau's als flash developer gewerkt. Werd toen geattendeerd op het CMS Drupal. Hij is sindsdien gegrepen door de veelzijdigheid van dit systeem en startte zijn eigen bedrijf in 2009 om te werken als zelfstandig flash developer/ Drupal sitebuilder.

Elibert is onlangs vader geworden. Hij houdt van wandelen, computers, reizen, lezen en koken.

elibert [at] triquanta [dot] nl

Peter Grond

Commercieel directeur

Peter Grond (1977) is een veelzijdig en gedreven persoon met een passie voor muziek en techniek. Hij studeerde Technische Natuurkunde in Delft en klassiek viool aan het conservatorium in Rotterdam.

In 2005 is Peter begonnen als webontwikkelaar, waar hij zich snel ontwikkelde tot senior. Als Commercieel Directeur kan hij het toch niet laten om af en toe nog even wat code te schrijven.

In de tijd die over is speelt Peter in zijn eigen strijkkwartet Quinetique, waar hij ook zelf muziek voor schrijft. Peter is een groot liefhebber van goede wijn en combineert dat graag met lekker eten.

peter [at] triquanta [dot] nl

Michiel van Leeuwen

Senior projectmanager

Michiel van Leeuwen (1976) waakt als ervaren projectmanager over de planning en de voortgang van projecten. Daarnaast begeleidt hij als Certified ScrumMaster het (scrum)team en de klant bij het behalen van de gestelde doelstellingen. Hij is communicatief zeer vaardig en probeert altijd het uiterste uit een project te halen om daardoor een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

michiel [at] triquanta [dot] nl

Miechiel Schwartz

Developer

Miechiel Schwartz (1978) was hiervoor werkzaam als developer bij verschillende publieke omroepen. Begin 2008 kwam hij daar in aanraking met Drupal (4.7). Sinds dat moment is hij hooked.
Door het werk bij de RNW heeft hij veel ervaring met multilingual Drupal sites en het gebruik van wereldwijde caching.

In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om met zijn 3 kinderen te stoeien, te schaatsen en gitaar te spelen

miechiel [dot] schwartz [at] triquanta [dot] nl

Louis Nagtegaal

Developer

Louis Nagtegaal (1964) studeerde Computationele Linguïstiek aan de Universiteit van Amsterdam en heeft promotieonderzoek gedaan bij het ILLC naar conceptformatie met neurale netwerken.

In 2000 is hij begonnen als webontwikkelaar bij hetzelfde bedrijf waar Jur, Peter en Gerben later ook zijn begonnen. Hij heeft een sterk analytisch inzicht en het vermogen om snel en accuraat met goede oplossingen te komen voor complexe problemen.

louis [at] triquanta [dot] nl

Gerben Spil

Senior Support Manager

Gerben Spil (1977) studeerde Sterrenkunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1995 maakte hij, als student, zijn eerste website. Hij had al snel het idee een bedrijf te starten voor het bouwen van websites.
Na zijn studie begon hij te werken als Webdeveloper. Met zijn hoge verantwoordelijkheidsgevoel en klantgerichtheid groeide hij snel door naar een senior functie.

Daarnaast is hij vader van twee zoons, gaat hij graag op vakantie naar de Harz in Duitsland, leest fantasy boeken en kijkt graag films.

gerben [at] triquanta [dot] nl

Valerie Valkenburg

Developer

Valerie Gibson (1981) studeerde Information Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam (propedeuse) en Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Ze onderhield een succesvolle praktijk als freelance webdeveloper.

Valerie is nauwkeurig en precies en vindt het leuk om er samen met de klant achter te komen wat deze precies wil, om vervolgens die droom om te zetten in een technisch en visueel hoogstaand product. In haar vrije tijd speelt Valerie viool in verschillende amateurorkesten.

valerie [at] triquanta [dot] nl