Onze diensten

Bij ons kun je terecht voor alles wat nodig is voor een succesvolle website of webapplicatie.

Strategie

Een website is pas succesvol als het effect heeft op jouw doelgroep. Wij werken samen met jou uit hoe we deze het best kunnen bereiken. Dit doen we samen want jij weet het meeste af van jouw organisatiedoelen en wij weten hoe we die doelen kunnen vertalen naar online diensten. Zo zorgen we ervoor dat de websites die we maken ook echt nut hebben voor jouw gebruikers.

Design

De beleving en het gemak van de gebruiker staat altijd centraal. Goed interactieontwerp maakt dat een gebruiker zonder nadenken zijn weg weet te vinden. Het grafisch design bepaalt hoe je wilt overkomen op je klanten. We werken in een vroeg stadium met wireframes en een look en feel zodat je een goed idee hebt van het eindproduct voordat de realisatie start. Ons design is geoptimaliseerd voor online. Dit betekent geen overbodige elementen, volledig responsive en toegankelijk voor alle gebruikers.

Techniek

We hebben een passie voor techniek. Een website moet soepel werken, schaalbaar, veilig en betrouwbaar zijn en flexibel mee kunnen bewegen met online ontwikkelingen in de toekomst. Kwaliteit en onderhoudbaarheid zijn onze uitgangspunten. Wij werken met het open source content management systeem Drupal omdat het veilig, snel, betrouwbaar en flexibel is. 

Vast contactpersoon

Bij ons heb je altijd een vast contactpersoon, die zorgt voor de communicatie tussen jou en het ontwikkelteam. De contactmomenten en planning worden zorgvuldig gecommuniceerd zodat alles vooraf duidelijk is voordat het team begint. Regelmatig laat jouw vaste contactpersoon de resultaten zien en geeft hij indien nodig een training in het gebruik. Zo heb je continu zicht op de de ontwikkeling van je project.

Meten om te weten

Gebruikersstatistieken zijn een belangrijke bron voor het meten van succes en geven richting aan het doorontwikkelen van je website. Wij kunnen helpen de statistieken in te richten om en resultaten te analyseren. Bijvoorbeeld met een periodiek of incidentele rapportage.

Betrouwbare hosting en beheer

Wij kunnen software - die door ons ontwikkeld is - voorzien van support en hosting.

Tijd voor koffie?

Wil je weten of we iets voor jou kunnen doen? Neem contact op.