Over ons

Bij Triquanta draait het om expertise. Wij zijn online specialisten met een passie voor techniek. De kennis die we hebben zetten we in om jou te helpen met jouw online ambities. Wij geloven dat het delen van kennis en samenwerken tot de beste resultaten leidt. Het is daarom logisch dat we met Open Source werken, bijdragen aan de software die we gebruiken en regelmatig onze kennis delen. Openheid, kwaliteit en resultaat staan bij ons centraal. We streven altijd naar het beste en daar werken we hard voor.

Wat we doen

Wij maken alles wat op een website lijkt. Je kan ons bellen voor websites, webapplicaties, intranetten en portalen. We houden wel van een technische uitdaging, dus het kan ons niet complex genoeg zijn!

Kijk waarmee wij jou kunnen helpen.

Samen tot het beste resultaat

Het beste resultaat wordt behaald door samenwerken. Onze opdrachtgevers maken echt deel uit van ons team. We zien ze dan ook meer als partners dan als klanten.

Bekijk ons werk.

Flexibele aanpak met Scrum 

Bij Triquanta werken we volgens Scrum. Zo kunnen we altijd garanderen dat we doelgericht die dingen realiseren die de meeste waarde toevoegen voor jouw project. Online ontwikkelingen gaan razendsnel en uit ervaring weten we dat het niet realistisch is om van te voren alles tot in detail uit te werken. Onze aanpak maakt het mogelijk om met voorschrijdend inzicht om te gaan en continu bij te sturen. Iedere twee of drie weken leveren wij een nieuwe release op die direct gebruikt kan worden.

Drupal open source content management systeem 

Voor het realiseren van onze opdrachten gebruiken wij het open source content management systeem Drupal. Open source staat voor samenwerken en kennis delen. Dit zit ons in het bloed. Het gebruik van open source betekent voor onze opdrachtgevers dat ze niet hoeven te betalen voor licenties. Nog belangrijker is dat het onze opdrachtgevers vrijheid geeft. Door de openheid is er nooit sprake van een vendor lock-in en zijn we niet afhankelijk van een roadmap van een leverancier. Triquanta is zeer actief in de Drupal gemeenschap en draagt actief bij aan de ontwikkeling van Drupal.

Meet the team

Triquanta bestaat uit online specialisten met passie voor techniek. Maak kennis met onze experts.

Tijd voor koffie?

Wil je weten of we iets voor jou kunnen doen? Neem contact op.