Over ons

Over Triquanta

Samen met onze klanten mooie dingen maken, dat doen we het liefst. Tot onze klanten behoren organisaties als het Gemeentemuseum Den Haag, Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten, De Woonbond, DCMR Milieudienst Rijnmond en Royal Boon Edam.

Door kennis te delen en samen te werken met onze opdrachtgevers komen we altijd tot de beste oplossingen. Of het nu gaat om een website, een intranet of een online platform. Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker staan bij ons voorop.

Wij hebben specialisten in huis voor ontwikkeling, beheer, hosting, zoekmachineoptimalisatie(SEO), interactiedesign en visueel design. Zo zijn we onze klanten van dienst met alles wat er komt kijken bij een nieuwe website of intranet.

Wij realiseren sinds 2009 al onze oplossingen met Drupal en onze ontwikkelaars hebben allen vele jaren ervaring met dit CMS. Dit maakt ons dé Drupal specialist die helpt bij het realiseren van de online ambities van onze klanten.

Triquanta is specialist in het doorzoekbaar maken van content met behulp van de zoekmachine Apache Solr in combinatie met Drupal. We hebben ook veel ervaring met het koppelen van Drupal met andere systemen, zoals CRM en document management systemen.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Noord met uitzicht op het IJ, op slechts 10 minuten van Amsterdam Centraal.

What's in a name

Triquanta is opgericht in 2009 door Jur de Vries, Peter Grond en Gerben Spil.