Boon Edam

In totaal 19 websites in
10 verschillende talen.

Internationale website in 10 talen

Boon Edam heeft al 140 jaar ervaring en een ongeëvenaarde expertise in het beheersen van passantenstromen in kantoren, luchthavens, gezondheidscentra, hotels en alle andere denkbare gebouwen. Er zijn productiefaciliteiten in China, Nederland en de Verenigde Staten en met 20 dochterbedrijven in Europa, Azië en Amerika is Boon Edam een echte multinational.

Internationale speler

Boon Edam had een internationale rebranding uitgevoerd, een belangrijk onderdeel van de rebranding was een nieuwe internationale website. Dit betekende niet alleen een website die in verschillende talen beschikbaar is, maar ook per taal nog verschillende websites voor landen en regio's heeft waar dezelfde taal wordt gesproken. Zo is er een aparte website voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Verenigde staten. Deze websites hebben specifieke content die relevant is voor hun regio. Daarnaast zijn er ook regio's waar meerdere talen gesproken worden zoals België. Deze website heeft dus de content beschikbaar in het Nederlands en het Frans.

Naast de corporate website in het Engels zijn er nog 18 websites met in totaal 10 verschillende talen.

Redactie

Er is een redactie voor de corporate site en algemene content die deze content voor alle sites kan bewerken. Daarnaast heeft elke vestiging eigen redacteuren die alleen content kunnen bewerken in hun eigen website. Zo kan het beheer van al deze websites eenvoudig gedelegeerd worden naar de diverse vestigingen van Boon Edam.

Gedeelde content

Een deel van de content zoals algemeen nieuws en informatie over het bedrijf wordt beheerd door de centrale redactie in Edam en vervolgens gedeeld over de verschillende websites. Omdat alle websites gebruik maken van dezelfde Drupal installatie is dit eenvoudig te realiseren. De content wordt uiteraard in de juiste taal van de betreffende website getoond.