Nederlandse vereniging van journalisten

Een flexibel medium voor journalisten in een snel veranderende wereld

Een flexibel medium voor journalisten in een snel veranderende wereld

De NVJ komt op voor jouw de belangen van journalisten. Met goede cao’s, redactiestatuten, verzekeringen, cursussen voor mediaprofessionals en juridische bijstand biedt de NVJ journalisten de mogelijkheid vrijuit te spreken, schrijven en fotograferen.

Vraag

De NVJ was op zoek naar een nieuwe webiste omdat de oude website niet meer goed functioneerde. Deze was traag en instabiel en niet geschikt en niet opgewassen tegen de uitdagingen die de NVJ de komende jaren aan wil gaan. De wereld van de journalistiek verandert en daardoor ook de plaats van de NVJ. De NVJ zal soms snel moeten schakelen om met de stroom mee te kunnen. De site zal het mogelijk moeten maken om met wisselende middelen een rol te blijven spelen in de journalistieke wereld.

Oplossing

Door Drupal als CMS in te zetten is de NVJ verzekerd van een goede basis en een stabiel systeem. Dit geeft de flexibiliteit voor de toekomst om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. De website is een belangrijk kanaal voor de ondersteuning van journalisten. Via de website kunnen zij relevante informatie vinden over hun beroepspraktijk.

Via de website is het mogelijk om direct lid te worden. Als lid krijg je veel voordelen, bijvoorbeeld op kortingen op producten, diensten en cursussen van de NVJ. Deze producten, diensten en cursussen kunnen direct via de geintegreerde webwinkel aangeschaft worden.

De website heeft een koppeling met AFAS Profit, dat de NVJ als CRM gebruikt. Door de koppeling kunnen leden via de mijn-NVJ omgeving hun gegevens inzien en aanpassen. Zo blijft informatie up-to-date en kan de NVJ efficient de leden beheren.

Expertisen

  • Drupal ontwikkeling
  • Koppeling met AFAS Profit
  • Responsive implementatie
  • Webwinkel
  • Enterprise search

Resultaat

Een moderne website die de leden optimaal bedient door een mijn NVJ omgeving, webwinkel en kennisbank. Door het gebruik van Drupal is de website flexibel en uitbreidbaar in de toekomst.