Stichting FRESH

Drupal website

Platform voor studenten en professionals in vastgoed

Fresh is het netwerk van academische studenten en professionals met interesse in de vastgoedmarkt. Het is de schakel tussen de academische wereld en de professionele vastgoedsector. De stichting richt zich zowel op studenten, net afgestudeerden en professionals. 

Vraag

Fresh organiseert evenementen, biedt een platform voor vacatures en een netwerk voor professionals. Gevraagd werd om een nieuwe website te ontwerpen en bouwen. Een website die weer jaren mee kan en helpt om de activiteiten zo efficient mogelijk te ontplooien. De organisatie bestaat voor een groot gedeelte uit studenten die de werkzaamheden naast de studie uitvoeren, dus flexibiliteit is erg belangrijk.

Oplossing

De nieuwe website heeft drie duidelijke pijlers voor de verschillende doelgroepen. Elke pijler (students, career en professionals) heeft een eigen kleur. Deze kleur is doorgevoerd door de hele website zodat altijd duidelijk is in welke gedeelte je je bevindt. De website heeft een fris en eigentijds uiterlijk gekregen en is natuurlijk geheel responsive zodat deze op alle apparaten te gebruiken is.

De pijler career opent direct met de uitgelichte stages en vactures. Een goede zoekmachine met filters ontbreekt ook niet. Zo kunnen werkzoekenden snel de meest relevante stages en vacatures vinden.

In het content management systeem is ook een CRM (customer relation management) systeem gebouwd zodat alle contacten direct via hetzelfde systeem beheerd kunnnen worden. Dit maakt het overzichtelijk en eenvoudig. Het CRM bevat gevens van de leden, bedrijven en werkzoekenden. Zo is het eenvoudig om vacatures te koppelen aan bedrijven, en kunnen werkzoekenden direct via de website sollciiteren.

Expertisen

  • Interactie design
  • Visueel design
  • Drupal ontwikkeling
  • Responsive implementatie
  • CRM-integratie
  • Drupal hosting

Resultaat

Met het nieuwe ontwerp kan Fresh weer jaren vooruit. De verschillende doelgroepen worden op hun wenken bediend en het bestuur kan eenvoudig de contactgegevens bijhouden in het CMS.