Telegraaf Media Groep

Telegraaf Media Groep Homepage

We implementeerden diversen websites die ook goed bruikbaar zijn op een telefoon of op een tablet.

Ook hielpen we mee aan het maken van een App in combinatie met een back-end systeem (in Drupal).

Migratie naar Drupal 8 websites

De Telegraaf Media Groep (TMG) behoort tot de grootste Nederlandse mediagroepen. Het is één van de grootste krantenuitgevers van Nederland en bereikt dagelijks miljoenen Nederlanders met merken als De Telegraaf, Vrouw, Metro, De Financiële Telegraaf, Privé en Sky Radio.  De Telegraaf Media Groep heeft ook een holdingorganisatie met een eigen website.

Drupal 8

TMG was één van de eerste organisaties die overging op Drupal 8. We hebben geholpen om de Metro website te migreren naar dit platform. Na het succes van deze migratie volgden al snel andere grote projecten voor Privé, FashionWeek, De Financiële Telegraaf en tenslotte De Telegraaf website zelf. 

Eenvoudig beheer

Door eenheid qua ontwerp en implementatie van de Drupal 8 websites bespaart TMG veel geld aan onderhoud en support. Ook is het makkelijker voor redacteuren om van de ene naar het andere afdeling over te stappen. De basis is namelijk telkens gelijk.

Op alle schermen

De websites hebben een responsive design. Dit betekent dat het uiterlijk van de site zich aanpast aan het scherm waarop de site bekeken wordt. Zo krijgt de gebruiker een optimale gebruikerservaring op zowel mobiel, tablet als computer.